You must be logged in to post messages.
Please login or register

Age of Empires / Rise of Rome / Definitive Edition
Moderated by Suppiluliuma, PhatFish, Fisk, EpiC_Anonymous, Epd999

Hop to:    
Welcome! You are not logged in. Please Login or Register.4 replies
Age of Empires Heaven » Forums » Age of Empires / Rise of Rome / Definitive Edition » Do you have slowdown when posting/loading topics?
Bottom
Topic Subject:Do you have slowdown when posting/loading topics?
PhatFish
Mr. Beta
posted 10-26-15 01:20 PM ET (US)         
Slowdown as in like 10 seconds or more for a forum page loads. Let us know please!

Main site isn't affected. Also this is due to HG migrating between servers most likely.



AuthorReplies:
chab
Clubman
posted 10-26-15 01:24 PM ET (US)     1 / 4       
yes recently I've had several times the issue.
After posting, the page will never reload.
Opening in another tab works, but the "post" tab is stuck. But the message IS posted successfully.

Generally I find the forums are a bit slow to navigate.
(edit: but not today, it's really faster than usual)

[This message has been edited by chab (edited 10-26-2015 @ 01:25 PM).]

PhatFish
Mr. Beta
posted 10-26-15 01:26 PM ET (US)     2 / 4       
I have the same problem and the High Council is working on fixing this annoyance.



flip3570
Clubman
posted 10-26-15 06:31 PM ET (US)     3 / 4       
I have it; but I don't care :P
PhatFish
Mr. Beta
posted 10-28-15 09:32 AM ET (US)     4 / 4       
A quick temporary solution is to refresh the page if the slowdown occurs. It helps for me.



You must be logged in to post messages.
Please login or register

Hop to:    

Age of Empires Heaven | HeavenGames