You must be logged in to post messages.
Please login or register

Age of Empires / Rise of Rome / Definitive Edition
Moderated by Suppiluliuma, PhatFish, Fisk, EpiC_Anonymous, Epd999

Hop to:    
Welcome! You are not logged in. Please Login or Register.4 replies
Age of Empires Heaven » Forums » Age of Empires / Rise of Rome / Definitive Edition » Finally the stupid forum thing works, DAMN COOKIES! LOL
Bottom
Topic Subject:Finally the stupid forum thing works, DAMN COOKIES! LOL
Flawless Empire
Clubman
posted 05-15-00 07:33 PM ET (US)         
The new files were displayed as a yellow folder, not red. There wasn't even a key for a red folder. All it was is

_________________
(Y Folder = Old)
(Locked Folder = Closed)

When it sholda been

_________________-
(R Folder = New)
(Y Folder = Old)
(Locked Folder = Closed)

Whew, I fixed the annoying problem!

------------------
-- Vladislav --
------------------

AuthorReplies:
HonoredMule
Clubman
posted 05-15-00 10:17 PM ET (US)     1 / 4       
Hey, I'm having the same problem, where was this line missing? I looked in cookies and couldn't find anything legible.
Flawless Empire
Clubman
posted 05-16-00 03:19 AM ET (US)     2 / 4       
DAMN, doesn't work AGAIN!!! CHERUB!!! RASHER!!! LOL

------------------
-- Vladislav --
------------------

Flawless Empire
Clubman
posted 05-16-00 03:23 AM ET (US)     3 / 4       
Ok, now it works. What the... ?

------------------
-- Vladislav --
------------------

Caesar Constintine
Clubman
posted 05-16-00 04:18 PM ET (US)     4 / 4       
The red/ yellow folders never work right on my computer

Try emptying your Temparary Internet Folder, I think that may almost work.

Queston:

I have IE 5.01 and cookies are disabled, but in my Temparary Internet folder cookies find their way there, why?

[This message has been edited by Caesar Constintine (edited 05-16-2000).]

You must be logged in to post messages.
Please login or register

Hop to:    

Age of Empires Heaven | HeavenGames