You must be logged in to post messages.
Please login or register

Age of Empires / Rise of Rome / Definitive Edition
Moderated by Suppiluliuma, PhatFish, Fisk, EpiC_Anonymous, Epd999

Hop to:    
Welcome! You are not logged in. Please Login or Register.1 reply
Age of Empires Heaven » Forums » Age of Empires / Rise of Rome / Definitive Edition » Multiplayer problems
Bottom
Topic Subject:Multiplayer problems
jamesct16
Inactive
posted 10-30-99 09:33 AM ET (US)         
I have a 233 AMD K6 with 96mb RAM however when i try to play a multiplayer game it bombs out and throughs me back to windows 98/nt i have tried both. Is this a wintel feature or are there bug fixes about. I have tried both ipx and tcpip to no avail, if someone could help i would be most appiactive.
AuthorReplies:
Thinker42
Clubman
posted 10-30-99 01:13 PM ET (US)     1 / 1       
There are so many things that could be wrong. I am using win98 and have used nt with few problems. Usually, when I read of people getting problems like this fixed, it is because they needed better drivers for their video or sound cards or directx didn't install correctly. Can you play single player ok? Are you trying to play on the zone when this happens? Does it give you any messages or can you still hear the music playing once back at the desktop? I won't be much help but the more details you can give the better your chances of someone here giving you some help. Good luck.
You must be logged in to post messages.
Please login or register

Hop to:    

Age of Empires Heaven | HeavenGames