You must be logged in to post messages.
Please login or register

Age of Empires / Rise of Rome / Definitive Edition
Moderated by Suppiluliuma, PhatFish, Fisk, EpiC_Anonymous, Epd999

Hop to:    
Welcome! You are not logged in. Please Login or Register.3 replies
Age of Empires Heaven » Forums » Age of Empires / Rise of Rome / Definitive Edition » My Zone probs...
Bottom
Topic Subject:My Zone probs...
super Fool
Inactive
posted 05-08-99 02:21 PM ET (US)         
Hi yall, I figured that maybe all of the educated, intelligent, non ass-kissing people over herer could help me out with something.

The zone does not work on my Comp. Period. I can not get the files to download, no matter what I do. I have deleted all of the files in my zone folder, I have deleted my zone folder, and i have deleted all references to zone on my computer. When I fire up MSGZ, it just does not work. i get some message or another, and then I cannot play... I can't even get into a game. It really sucks, since that's the main multiplayer system... I've actually had to stop playing multi all together, and just stick with good old fashioned scenario building...

I know that it is probably just some stupid, lack of intelligence induced idiocy, and that thier all going to laugh at me, but I really need help. any help. PLEASE!

For the love of god, PEASE! you've got to help me!

thanks. and I mean that. (well, sorta.)

later!

------------------
Your words comfort me in cold seasons.
Your smile wells up and drowns me in your reason.
Your sculpted lips speak to me in silence.
Your voice crashes like a wave against the violence.
-KG3


[This message has been edited by super Fool (edited 05-08-99).]

AuthorReplies:
jihad_jake
Inactive
posted 05-08-99 02:39 PM ET (US)     1 / 3       
Try another browser, nuff said, the files are different and it may work in Netscape or IE whichever you are not using, also you probably didn't delete all the zone dlls, but try the other browser trick first
jihad_jake

------------------
Her hand gently beckons, she whispers your name... But those who go with her are never the same

super Fool
Inactive
posted 05-08-99 03:30 PM ET (US)     2 / 3       
sorry, another browser did not work....

[This message has been edited by super Fool (edited 05-08-99).]

Hemlock
Clubman
(id: S_Hemlock)
posted 05-10-99 00:21 AM ET (US)     3 / 3       
Has it worked in the past and only recently stopped working? Have you recently changed your isp? I presume you have a fast enough modem etc? (Not trying to log on with 2400 bps modem are you? ) What exactly are the messages you get and what do you mean when you say "it just does not work?" Do you see the main zone screen? Are you able to go to the AoE/RoR pages? Can you join a game at all? Are you always booted from the game?

We need a little more information on what the problem is before solving it. Of course, you could "format c:" and reload everything...

You must be logged in to post messages.
Please login or register

Hop to:    

Age of Empires Heaven | HeavenGames